Kategorier
Bygg & Renovering

Spara dina golvpengar med golvslipning i Stockholm

Golv är inte billigt om du vill ha kvalitet. Bäst är att förnya det du redan har. Behåll ditt gamla golv men återställ i nyskick med golvslipning i Stockholm.

Ett äldre trägolv är en skatt som bör vårdas och älskas. I många äldre fastigheter är plankgolv och parkettgolv lagda med yrkesskicklighet för många årtionden sedan. Tar man inte hand om dem borde det lämpligaste straffet vara att dömas att antingen gå på plast eller på ett golv med stickor.

Det är inte svårt att sköta ett trägolv som många tror. Det mår bra av regelbunden dammsugning, frånvaro av vassa klackar, minimalt med fläckar och avtorkning med mycket lite vätska. Ditt trägolv kommer förstås ändå med tiden att slitas och få skador – precis som allt annat här i världen.

Hur fungerar golvslipning?

Väljer du att slipa ditt trägolv ska du ta kontakt med en seriös firma i Stockholm med rätt kompetens. För det första kan de göra en korrekt bedömning om vad som kommer att fungera. Har ditt golv skador eller är det bara slitet? Hur många centimeter återstår av materialet? Vilka utrymmen berörs och vad för ytbehandling behövs?

Det behövs specialmaskiner och verktyg och utbildad och van personal för att få goda resultat med en golvslipning. Själva slipningen tar mindre än en dag men då måste förstås de aktuella utrymmena tömmas i förväg. Efter slipning ska golvet ytbehandlas och sedan torka någon dag. Därefter är det dags att flytta tillbaka i rum som är i grunden förändrade och förbättrade. Begär offert på golvslipning här: www.golvsliparnastockholm.nu