Om oss

Välkommen till en sida som ska handla om Stockholm i allmänhet och om företagande i staden i synnerhet. Stockholm är en unik stad att vara verksam i som företagare. Det finns en mördande konkurrens oavsett vilken bransch man är verksam inom. Det finns skyhöga hyror att ta hänsyn till och det finns även andra negativa sidor att addera till detta. Hur mår företag i Stockholm? Alldeles utmärkt!

Trots de negativa sidorna så har Stockholm ett blomstrande närings- och företagsklimat. Man ser dagligen hur nya företag startar upp och etablerar sig i staden. Vi ska här titta närmare på olika branscher och skriva om olika företag – stora såväl som mindre. Vi kommer även att ge tips och konkreta fakta till dig som funderar på att starta upp ett företag i vår svenska huvudstad. Hur tacklar du konkurrensen, vilken hjälp behöver du och hur ska din marknadsföring se ut för att locka till dig nya kunder?

Vi kommer även att skriva ur kundens perspektiv. Att det finns så många företag i Stockholm gör valet svårare. Hur hittar man rätt snickare, rätt hantverkare, rätt tandläkare och rätt advokatbyrå? Vi ska ge tips, råd och tankar om allt detta. Stockholm är Sveriges aorta och nav gällande företagande. Vi ska ge dig allt du behöver veta om hur allt fungerar i vår svenska huvudstad. Välkommen!