Kategorier
Flytt

Flyttstädning av lägenheten i Stockholm

Det är viktigt att städningen blir riktigt utförd annars riskerar man att få göra om. För att slippa kan man hyra in en firma som gör flyttstädning i Stockholm.

Det känns så himla kul att flytta, tycker Anton. Om han bara hade sluppit allt det andra. Han hade inte haft en aning om att han hade så många saker innan han började packa. Hans mamma hade hjälpt honom att ta sakerna som skulle slängas till soptippen. De skulle inte med till nästa lya.

Tyvärr var hon bara hos honom över helgen och behövde sedan åka hem för att jobba. Så resten av jobbet fick han göra själv. Det var inte över när flyttbilen åkte iväg utan då började det värsta. Nämligen att städa. Som Anton önskade att han hade råd att boka flyttstädning så han kunde slippa eländet.

Flyttstädning ett ont måste, eller?

Flera gånger under den kommande veckan pratade Anton med sin mamma och inte en enda gång gnällde han över allt jobb. Han visste att han var tvungen att ta tag i det. Några dagar innan flytten berättade Anton för sin mamma att han tänkte frosta ur frysen och börja göra lite av städningen redan nu.

Då berättade hon att hon var så imponerad av hans sätt att tackla det som han behövde göra. Av den anledningen hade hon hyrt in en firma som skulle göra hans flyttstädning i Stockholm. På det viset kunde han möta flyttlasset i vid den nya lägenheten och mamman lovade att lämna nyckeln till hyresvärden när de var klara.