Kategorier
Bygg & Renovering

Ställningar Stockholm – frågor & svar 

I den här texten tänkte vi råd, tips och allmän kunskap om ett ämne som många glömmer bort i samband med byggnationer och renoveringar. Ser man till exempelvis större byggprojekt så blir frågan direkt avgörande för både säkerhet och för att kunna hålla tidsplanen. Byggföretag och större entreprenörer ser alltid till att den här frågan blir löst så snart som möjligt.

 Vad pratar vi om? Ställningar i Stockholm och vikten av att du som privatperson inser att även du kommer att behöva en sådan då du ska bygga eller renovera. Vi tänkte svara på några vanliga frågor och därigenom ge dig lite mer kunskap och information – enligt följande: 

Vilken ställning i Stockholm ska jag välja? 

Vad gäller ställningar så finns det primärt tre olika alternativ. Dels en modulställning, men den passar bäst i samband med större projekt och entreprenader. En rullställning är ett alternativ som kan passa bra för dig som ska måla om din villa. Ett annat alternativ inom samma område är en fasadställning. Någon av de två senare typerna av ställningar i Stockholm är förmodligen bäst lämpade för dig och ditt projekt. 

Vilken firma ska jag hyra ställning i Stockholm från? 

Det finns många olika företag inom ställningsbranschen och det är inte helt lätt att välja. Ta alltid in offerter och se över exempelvis referenser och omdömen online. En annan viktig detalj gäller förmågan att identifiera dina behov och skapa en bra lösning för dig. Alla projekt är unika och det ställer också krav på att rätt typ av ställning i Stockholm ska tas fram. Att montering inkluderas ska vara en självklarhet! 

Finns det några tips i övrigt? 

Ja, och ett är att du ska hyra ställning i Stockholm i god tid. Att det finns många företag kan vagga in dig i en falsk trygghet. Det finns nämligen också många privatpersoner som vill hyra ställning i Stockholm under sommaren. Detta gör att det inte finns några garantier på att du kan få tag i en sådan. Se till att vara ute i god tid och boka långt i förväg!