Kategorier
Okategoriserade

Skrota bilen – gratis bilskrot i Stockholm

Det är lätt att göra sig av med en bil i Stockholm om det är dags att skrota den. Man behöver bara ta kontakt med en auktoriserad bilskrot så kan de komma och hämta bilen, eller så kör man dit den.

Det är så bra att det finns en auktoriserad bilskrot i Stockholm eftersom de verkligen tar ordentligt hand om bilar som gjort sitt. Det kan vara att bilen blivit så krockskadad att den inte går att reparera eller att den blivit så gammal att det inte lönar sig att göra det längre. Det enda man behöver göra är att ta kontakt med företaget som tar emot och demonterar bilar. De tar sitt ansvar och ser till att det som kan vara skadligt i bilen går till deponi och resten kan återanvändas på ett eller annat sätt.

De kan hämta bilen och ta den till en bilskrot

Kanske bilen står vid en vägkant någonstans och behöver bli borttransporterad direkt. Då kan man ringa till skroten och så ser de till att den blir hämtad. Det får man betala för, men själva demonteringen är gratis. Det som krävs för att bli av med en bil som inte längre går att använda är att man kan visa upp att man äger den och att man har legitimation. När bilen väl är tömd på olja och drivmedel så meddelas Transportstyrelsen att bilen är tagen ur bruk för gott. Det ska vara lätt att bli av med en bil som inte fungerar och det är det.