Kategorier
Catering

Catering Stockholm – frågor och svar 

Catering i Stockholm är en vattendelare. Å ena sidan finns det folk som använt sig av catering i Stockholm och haft en riktigt dålig upplevelse – men å andra sidan finns det också de som valt denna lösning och som är mer än nöjda. Detta beror dels på val av cateringfirma i Stockholm, men även på andra faktorer. 

En sådan handlar om när man valde catering. Det som skett under senare år är nämligen att hela branschen tagit enorma steg framåt och att man numera får samma upplevelse av catering som när man går till en restaurang. 

Tidigare så handlade det mer om en slags mobil skolbespisning där maten var ljummen, trist och dränkt i någon gräddig sås. Var du vegetarian så kunde du också räkna med att få kanske en brödbit och en tråkig grönsallad. Därav de många negativa upplevelserna kring catering i Stockholm: man har, i många fall, helt enkelt valt detta alternativ under en tid då branschen befann sig i ett dåligt tillstånd. Numera är catering i Stockholm ett säkert kort, men det förutsätter givetvis också att du väljer rätt partner i frågan. 

Här nedan ska vi, genom att svara på några vanliga frågor, ge dig lite mer information samt tips och råd kring hur du ska tänka gällande cateringfirma i Stockholm – enligt följande: 

Vad ska jag tänka på när jag väljer cateringfirma i Stockholm? 

Dels så bör du alltid kolla menyn innan och se över att de rätter som serveras ligger i linje med vad du tänkt dig. Kontakta det företag du finner intressant och boka in ett möte där du går igenom dina önskemål, krav och behov. Finns exempelvis allergiker? Finns det några som inte äter kött, fisk eller fågel? Var noga med att klargöra detta. Se också till att du får referenser av företaget och kontakta dessa. Tidigare kunder ger den bästa bilden av vilken kvalitet ett företag håller. 

Kan jag skräddarsy en meny? 

Det beror på vilken firma inom catering i Stockholm du väljer. De flesta idag är emellertid väldigt flexibla och tillmötesgående vad gäller menyns utformning. Du kan även göra olika tillval i samband med din beställning och exempelvis få allt från hyra av lokal till ljudanläggning och underhållning inkluderat i priset. Catering är en heltäckande tjänst som verkligen ger dig som arrangör en möjlighet att delta vid den fest du ska anordna. Det är också den stora fördelen med valet.